İdari Personel Toplantısı

İdari Personel Toplantısı

•  16 Ekim 2024 Çarşamba
  •  31 Görüntüleme

Yerleşkemiz toplantı salonunda Meslek Yüksekokulları Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İrfan USTA başkanlığında tüm idari personelin katılımı ile yerleşkemiz iş ve işlemlerinin yürütülmesi, görev tanımlarındaki belirtilen görevler ile ilgili mevzuatlara hakim olunması konularını içeren toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda ayrıca Üniversitemiz Misyon, Vizyon ve Temel Değerleri ile Genel Kalite Politikası konularında bilgilendirme yapılmıştır. Toplantının sonunda görüş ve öneriler dinlenmiş olup, katılım sağlayan personele teşekkür edilerek toplantı sonlandırılmıştır. 16.10.2024

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.