Sigorta Acenteleri İle Bankacılık Bölümü Öğretim Elemanları Toplantısı

Sigorta Acenteleri İle Bankacılık Bölümü Öğretim Elemanları Toplantısı

  •  2 Ekim 2024 Çarşamba
  •  66 Görüntüleme
  •  Yazdır

Bu yıl 13'üncüsü kutlanan Sigorta Haftası (30 Eylül - 5 Ekim) dolayısıyla, Erbaa'da sigortacılık hizmeti veren acente temsilcileri ile Erbaa Meslek Yüksekokulu Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim elemanları bir araya geldi. 
Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tülay ÖZER, bölüm başkan vekili Öğr. Gör. Şaban Ali KOÇ ile Öğr. Gör. Ferhan ARSLAN, sigorta acentelerinin Erbaa temsilcileri Mustafa YILMAZ, Hakan YILDIZ ve Hasan Can AKPOLAT'ı sigorta haftası dolayısıyla kutlayarak, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileriyle birlikte yapılacak etkinlikler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Öğrencilerin sigorta sektörünü yakından tanımaları ve sektördeki gelişmeleri takip etmeleri amacıyla, sektör temsilcileriyle düzenli olarak bir araya gelinmesi kararlaştırıldı. Sektör temsilcileriyle yapılacak panel ve söyleşiler sayesinde öğrencilerin sektördeki kariyer fırsatları hakkında daha fazla bilgi edinmelerinin sağlanabileceği ifade edildi. Toplantıya katılan sigorta temsilcileri, davetleri sebebiyle bölüm öğretim elemanlarına teşekkür ederek, kısa zamanda buluşmak dileğiyle Meslek Yüksekokulu’ndan ayrıldılar. 02.10.2024



Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.