Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İrfan USTA 'nın Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Dönem Açılış Dersinde Öğrencilerle Biraraya Geldi

Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İrfan USTA 'nın Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Dönem Açılış Dersinde Öğrencilerle Biraraya Geldi

  •  17 Eylül 2024 Salı
  •  86 Görüntüleme
  •  Yazdır

Müdürümüz Lise Öğrencileriyle Açılış Dersinde Bir Araya Geldi

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İrfan Usta, Tokat Valiliği, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen açılış dersi kapsamında Yılmaz Kayalar Fen Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelmiştir. Etkinliğe Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır. 
Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İrfan Usta, ilk ders uygulamasının Üniversitemiz tarafından başlatıldığını belirterek gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir. Müdürümüz, başarıya giden yolda çok çalışmanın önemini vurgulamıştır. Ülkemizin kalkınmasında gençlere oldukça çok iş düştüğünü belirten Müdürümüz, akademik becerilerin yanı sıra sosyal aktivitelere de katılımın önemli olduğunu vurgulamıştır. Etkinlikte öğrencilere, ergenlik döneminde yaşanabilecek sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgilendirme yapılmıştır. 
Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İrfan Usta öğrencilere Üniversitemiz hakkında bilgiler vermiş, yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu olması dileğinde bulunarak açılış dersini sonlandırmıştır.



Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.