Erbaa Yerleşkesi Barınma Olanakları

Erbaa Yerleşkesi Barınma Olanakları

•  21 Ağustos 2024 Çarşamba
  •  247 Görüntüleme

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Yerleşkesi'nde üniversiteye bağlı dört ayrı birim bulunmaktadır. Bu birimler, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi, Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Erbaa Meslek Yüksekokulu'dur. Erbaa ilçemizde, söz konusu fakülte veya yüksekokullara kayıt hakkı kazanan öğrenciler için Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) vasıtasıyla barınma imkânı sağlanmaktadır. Erbaa Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun 800 kişilik kız öğrenci kapasitesi ve 252 kişilik erkek öğrenci kapasitesi bulunmaktadır. Bunun dışında, Erbaa Fatih Anadolu Lisesi, üniversiteye kayıt hakkı kazanan erkek öğrencilere yardımcı olmak amacıyla kendi pansiyonunda 100 kişilik misafir kontenjan sağlamakta, ancak burada yemek hizmeti sunulmamaktadır.

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.