Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu…

Duyurular

Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu…

  •  31 Mayıs 2024 Cuma
  •  150 Görüntüleme
  •  Yazdır

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Erbaa Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni yerleşkemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Törene Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İrfan Usta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatih Polat, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Demirtaş, Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdür Yard. Öğr.Gör. Tülay Özer, Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi hocalarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katılmıştır. 
Mezuniyet törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi İrfan Usta’nın açılış konuşmasını yapması ile devam etmiştir. Ardından okulumuz birincisinin konuşması ve ödül takdimi, bölümlerde dereceye giren öğrenciler ve sırasıyla tüm öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edilmiştir. Mezuniyet töreni tüm öğrencilerimizin birlikte kep atması son bulmuştur. Bu vesile ile tüm öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.30.05.2024



Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.