Yerleşkemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

•  9 Mart 2023 Perşembe
  •  615 Görüntüleme

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi.

Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Fatih POLAT, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yaşar TÜRKBEN, Erbaa Meslek Yüksekokulu ve Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi İrfan USTA konuşmalarında kadın çalışanların önemine vurgu yaparak günlerini tebrik ettiler.

İkramların ardından günün anısına yerleşkemizde görev yapan akademik ve idari kadın personelimiz adına gül fidanları dikildi.

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.