Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Akdağ Su Dolum Tesisi Ziyareti

•  24 Mart 2022 Perşembe
  •  381 Görüntüleme

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Meslek Yüksekokulu 30.yıl Etkinlikleri Kapsamında Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Elemanları Bölüm Başkanı Öğr.Gör. M. Ümit DEMİRCİ ve Öğr.Gör. Ömer EROL gözetiminde program öğrencileri ile Akdağ Doğa Su Dolum Tesislerine ziyaret düzenlemiş, üretim, pazarlama ve muhasebe konusunda İşletme Müdürü Hüseyin DURU tarafından bilgilendirmede bulunulmuştur. Ayrıca teknik gezi sonrası öğrencilerimiz Akdağ Kayak tesislerinide gezip görerek program tamamlanmıştır.

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.