Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğretim Elemanları ve Bölüm Öğrencilerinden Bankalara Ziyaret

•  18 Mart 2022 Cuma
  •  426 Görüntüleme

Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim elemanları , Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Tülay ÖZER, Öğr.Gör.Şaban Ali KOÇ, Öğr.Gör. Ferhan ARSLAN ve bölüm öğrencileri tarafından Erbaa’da faaliyet gösteren T.İş Bankası, Ziraat Bankası  ve Akbank Şubelerine ziyaret gerçekleştirilmiştir. Şube yöneticileri, bankacılık hizmet ve uygulamalarına yönelik bilgilendirmede bulunmuşlar, öğrencilerin şubelerdeki iş imkanları üzerine sohbetler gerçekleştirlmiştir.

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.