Etkinlik

Etkinlik
Ortaya Karışık (31 Ekim)

•  2 Kasım 2018 Cuma

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü tarafından Öğr. Gör. Özkan AL sorumluluğunda, Dilanur AKTÜRK organizesinde “Ortaya Karışık” isimli eğlence programı düzenlenmiştir.

Programın sunuculuğunu Büşra AHLATÇI ve Okay ÖZDEMİR yapmışlardır.

Öğr. Gör. Ömer EROL, öğrencilerimiz Halil ÇAKALLI ve Serdoğan SIVACI programa canlı performanslarıyla katkıda bulunmuşlardır.

Canlı performansların yanı sıra tiyatro gösterimleri, Harmandalı Zeybeği ve Beatbox performansı ile çeşitli şarkı ve türküler seslendirilmiştir.

Renkli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı programa öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz katılmışlardır.