Ek Kontenjan ile Kayıt Yapacak Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencilerinin Dikkatine

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  28 Eylül 2018 Cuma

ERBAA MESLEK YÜKSEKOKULU

Özel Güvenlik ve Koruma Programına Kayıt İçin Başvuracak Öğrencilerin;

1-) 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında aşağıda belirtilen evraklarla birlikte bizzat Yüksekokulumuza başvurarak kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

2-) ÖSYM Kılavuzunda yer alan Tablo-3 ve Tablo -4’deki aşağıdaki koşulları taşımaları gerekmektedir;

Özel Koşullar; 217, 744

Bk. 217. “5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10. Maddesi d, e, f, bentleri ile “5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik “in 18. Maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak gerekmektedir.

Bk. 744. Tam teşekküllü bir hastaneden “Özel Güvenlik Görevlisi Olur” ibareli sağlık raporu ile adli makamlardan veya E-Devlet’ten alınacak adli sicil kaydı belgesi istenir.

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Başkanlığı

Öğr.Gör.Av.D.Yakut COŞKUN (Bölüm Başkanı V.)

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2017© Tüm Hakları Saklıdır.