KISA OKUL TANITIMI

KISA OKUL TANITIMI

•  3 Haziran 2018 Pazar

Aday Öğrenci Okul Tanıtım

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Meslek Yüksekokulu 1995 – 1996 Eğitim-Öğretim Yılında öğretime başlamış olup; halen Bankacılık ve Sigortacılık, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Moda Tasarımı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Grafik Tasarım, Basım ve Yayın Teknolojileri ile Özel Güvenlik ve Koruma Programları olmak üzere 8 program ile öğretime devam etmektedir.

2017 – 2018 Eğitim–Öğretim Yılı itibarı ile Yüksekokulumuzda; 3 ü doktoralı 26 Öğretim Elemanı, 14 idari personel görev yapmaktadır. Ülkenin değişik coğrafyalarından gelen Öğrenci toplam mevcudumuz; 1406 dır.

Yüksekokulumuz 14100 m2 kapalı alana sahip bir binada diğer yüksekokullar ile birlikte öğretime devam etmektedir. Ortak kullanımda 270 kişilik konferans salonu, 90’ar kişilik 2 adet amfi, 4 adet bilgisayar laboratuvarı, Moda Tasarım Atölyesi, Grafik Tasarım Atölyesi, Basım ve Yayın Teknolojileri Programlarına ait Atölyeler mevcuttur.

Öğrencilerimizin uygulama yapabileceği alanlar, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabileceği alanlar açısından Erbaa ilçesi yeterli imkanlara sahiptir. Yüksekokulumuzun eğitim öğretimin gerektirdiği fiziki imkanlar ve uygulama alanları açısından eksikliği bulunmamaktadır.

Öğrencilerimizin akademik ve sosyal ihtiyaçlarının en üst düzeyde giderilmesi için mevcut yönetim, akademik ve idari personel azami gayret içerisinde çalışmakta,  öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler için yardımcı olunmakta ve gerekli destekler verilmektedir.

Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Mh. Alişan Diktaş Cd. No:26 P.K: 60500 Erbaa/Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2017© Tüm Hakları Saklıdır.