Sosyal ve Kültürel Gezi

Sosyal ve Kültürel Gezi

•  26 Nisan 2019 Cuma

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümü öğrencilerinden Büşra AHLATÇI tarafından organize edilen, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı'ndan 45 öğrencinin katıldığı, Öğr. Gör. Özkan AL sorumluluğunda Öğr. Gör. Ömer EROL ve Öğr. Gör. Özlem KUM’un katılımı ile  21-24 Nisan tarihleri arasında sosyal ve kültürel gezi düzenlemiştir.

Gezi kapsamında Gaziantep ilinde Arkeoloji Müzesi, Gaziantep Kalesi, Zincirli  Bedesten, Hamam  Müzesi, Yemek Müzesi ve Tarihi Antep Çarşısı ziyaret edilmiştir.

Şanlıurfa ilinde Halfeti Batık Kent Alanı, Göbeklitepe, Balıklıgöl, Urfa kalesi, Halil'ül Rahman Camii, Tarihi Urfa Çarşısı ve Şanlıurfa Şehir Müzesi ziyaret edilmiştir.

Gezimizin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN'e teşekkür ederiz.