"Kadınlar Günü" Programı

"Kadınlar Günü" Programı

•  20 Mart 2019 Çarşamba

13.03.2019 tarihinde Yüksekokulumuz konferans salonunda Öğr. Gör. Pakize KAZANCI koordinesinde ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri öncülüğünde program düzenlenmiştir.

Program açılış konuşmasında Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İrfan USTA, toplumumuzda ve geleneklerimizde kadının her zaman değerli olduğunu vurgulamıştır.

Konuşmanın ardından tiyatro ve şiirlerle kadına şiddet teması üzerine durulmuştur.

Akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz tarafından büyük bir beğeniyle izlenen programın hazırlanmasında için emeği geçenlere teşekkür ederiz.